Thuja Smaragd fra Haekplanter Heijnen

Bladene på Thuja Smaragd er en stærk, grøn farve og er en lys, skinnende grøn. Nålene på dette træ er skarpe og stikkende. Olien fra bladene af thujone er en stærk duft. Løvet er meget tæt og derfor ideelt til at plante i en hæk eller prøveplante.

Thuja-smaragden er et kompakt og robust træ, der vokser i både store og små haver. Denne plante er meget nem at passe, tørketolerant og sygdomsfri, så perfekt til en by- eller forstadshave. Det er også en letplejende staude, der trives i en lang række forskellige jordtyper. Trimning af thuja smaragd er let.

Du kan beskære den en gang om året og så beskære den tilbage i forsommeren. Toppen af ​​planten skal være smallere end bunden, så sollys kan nå den. Du kan trimme den når som helst, selv om vinteren. Så længe du opretholder den korrekte jordfugtighed og pH-balance, vil din nye have vokse smukt. Det vil være et godt supplement til ethvert hjem eller have.

Livets smaragdgrønne træ er et populært landskabstræ. Dens højde og bredde er ideelle til hække og privatlivshække. Dens blanke grønne løv er slående og bliver hverken bronze eller gul om vinteren. Derudover er livets smaragdgrønne træ et godt valg til en lille have, hvor pladsen er begrænset.

Den skal kun trimmes lidt en gang om året for at bevare formen og undgå garvning. Når Thuja Smaragd dyrkes i potte, er den to til fem meter høj. Valget af et passende sted afhænger af klimaet. Hvis du bor et solrigt sted, vil det trives i ethvert område. Få mere information og besøg vores hjemmeside.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *