Hækplanter kan købes forskellige steder. For det første vil mange mennesker tænke på et havecenter, men at købe dine hækplanter online på Haagplanten.net er hurtigere, lettere og billigere. Desuden er vores sortiment meget omfattende. Vi arbejder kun med de bedste avlere, vi kender. På denne måde kan vi garantere, at de hækplanter, vi leverer til dit hjem, har den bedst mulige kvalitet. Se vores tilbud. Den hæk, der gør din have smukkere, er utvivlsomt også blandt dem.

Når folk tænker på en hæk, forestiller de sig normalt en tæt trimmet hæk bestående af stedsegrønne hækplanter. Nåletræer, som barlind, thuja og cypres i Californien, har traditionelt været fremragende til dette. Men løvfældende træer kan også give en dejlig formel hæk. Fordelen ved stedsegrønne hækplanter er, at de har grønne blade hele året rundt. En hæk af en stedsegrøn art bevarer derfor sit smukke udseende hver sæson, og hvis den vokser højt nok, kan den bruges som en privatlivshæk.

En sådan slank, formel hæk er dog ikke den eneste stil, du kan have en hæk i. Nogle gartnere foretrækker at have en hæk i haven med en mere uformel, naturlig vane. Laurbærhækket med sine store blanke blade er en af ​​de mest populære hækplanter til en sådan hæk. Større sorter af kirsebærlaurbær, såsom ‘Rotundifolia’ laurbær, ‘Novita’ laurbær og ‘Genolia’® laurbær, er endda velegnede til privatlivshæk. Bøghække og priveter er specielle, som kan bruges til både en slank og en mere naturlig hæk. Desuden er begge typer ikke stedsegrønne, men kan stadig plantes som en privatlivshæk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *