4 dekorative planter til ude og inde

4 dekorative planter – Vil du give indretningen af ​​dit eget domæne prikken over i’et? Planter er en fantastisk måde at tilføje liv til dit hjem. Hvis du leder efter noget, der virkelig skiller sig ud, bør du helt sikkert sætte flamingoplante, påfugleplante, periwinkle og pennisetum på din liste. Hver unik på deres egen måde, og de får hvert værelse til at skinne. Der er mange hus- og haveplanter, der venter på at blive adopteret af entusiastiske planteforældre. Så lad os tage et hurtigt kig på, hvad der gør disse fire så specielle.

4 dekorative planter
Til ude i haven eller på altanen og terrassen

yndefulde prydgræsser
prydgræs

1- Lampebørstegræs (Pennisetum)
Det dekorative fane-lignende græs Pennisetum eller lamperensergræs er mørkegrøn i farven og danner slående blomstrende faner om foråret, hvorfra det har sit kælenavn. Inden for familien af ​​prydgræsser kender vi, bortset fra Pennisetum, også Carex (sedge), Panicum (fingergræs), Miscanthus (smukt siv) og Cortaderia (pampasgræs). Alle udendørs planter, der bringer bevægelse ind i haven med det mindste vindpust. På grund af deres vertikale vækst er disse udendørs planter også perfekte til mindre terrasser eller altaner.
Om efteråret giver prydgræsser med deres smukke efterårsnuancer et sandt skue og om vinteren kan du nyde den vidunderlige silhuet. I marts-april skæres planten til 5 til 10 cm over jorden. Pluk kun de visne blade i foråret af stedsegrønne arter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *